Med eller mot strømmen? Alle er avhengig av elektrisitet på mange måter. Kutt strømmen èn time så skjønner du poenget.

Det lille landet vi bor i er en stor oljeprodusent som stresser for å finne alternativer til olje. Alt med olje koster mye når vi skal kjøpe det, for eksempel bensin. Landet vårt produserer også elektrisitet, eller elektrisk kraft som det heter. Som sagt er alle avhengig av elektrisitet. Både som forbruker og produsent. Her skal vi ikke snakke om olje. Vi skal snakke om forbruk av elektrisk kraft, eller strøm.

Vi bruker mye strøm til nær sagt alt mulig. Strøm er en stor selvfølgelighet i vår hverdag. Blir strømmen borte bare en kort stund så er det krise med en gang. Og strøm er dyrt. I alle fall koster strømmen mye penger. Når regningen skal betales er det tariff for ditt og datt, du betaler for forbruk av strøm, så betaler du nettleie, kanskje gebyrer, noen betaler på forskudd og så betaler man moms for noe. Totalen blir alltid høyere enn tenkt.

I kraftmarkedet er det flere aktører.

Noen er mer aktive enn andre. Prisen regnes i forhold til forbruk. Noen strømregninger er vanskelig å forstå. Noen kraftselskap er dyre andre er billigere. Tar man seg tid til å sammenligne priser og vilkår? Ja, noen gjør det regelmessig. Men de fleste rister på hodet når regningen skal betales, – og så håper man på lavere regning neste gang.

La neste gang være akkurat nå.

Lengre ned på siden har vi samlet flere muligheter til å sammenligne strøm/kraft priser. Det er ikke snakk om total oversikt, men noen av de mest interessante strøm leverandører er her og nå:

Her er kanskje din mye elskling?
Sammenlign og bytt til en bedre strømavtale på elskling.no i dag.
Tjenesten koster ingenting å bruke – Klikk her

NorgesEnergi er landets største lavprisaktør.
De har spesialisert seg på rimelig kraftforsyning, og leverer billig strøm over hele landet.
Ikke bruk mer energi, bruk NorgesEnergi. Klikk for mer info her

Få tilbud på Strøm nå.
Dette er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi deg den laveste strømprisen.
Alle tilbud er helt gratis og uforpliktende. Klikk deg videre her

 

kraftspot eller spotkraft


 

Dagens lån

Dagens lån er et fleksibelt lån som kan benyttes av mange – eller alle?  Her er et reelt pris.eksempel når du søker på denne måten: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14,0%, tot.kost 89.093,-

Dagens lån finner du alltid på nettsiden til FlexiFinans. Klikk på logo.