Mange av oss drømmer om sol, varme og avslapping når vi tenker på ferie, men hvordan hadde ferien sett ut dersom de minste i familien fikk bestemme? Her er fem tips til eventyrlige ferier barna kommer til å snakke om i årevis.

Den ultimate safariopplevelsen i Nederland

Få ting er mer spennende for barna enn å stå ansikt til ansikt med eksotiske neshorn, sjiraffer og elefanter. Kunne du tenke deg å bytte ut lyden av fuglekvitter om morgenen med lyden av løvebrøl? Med Novasol kan du bo midt i dyreparken Safari Resort Beekse Bergen i Nederland, bokstavelig talt omringet av eksotiske dyr. Bli kjent med mer enn 150 forskjellige dyrearter i sommerferien. Dette er en ferieopplevelse helt utenom det vanlige.

Bo kongelig på slott i Frankrike

Drømmer barna om en royal opplevelse? Vi vokser opp med eventyr om konger og dronninger i majestetiske slott og eventyrlige omgivelser. I Frankrike kan du gjøre folkeeventyrene om til virkelighet, og gi barna en uforglemmelig opplevelse i sitt eget slott fra Novasol. Her kan barna leke prinser og prinsesser i autentiske omgivelser.

Vær kaptein på din egen skute i Finland

Legg ferien til Finland for tidenes maritime ferie i de tusen sjøers land. Lei din private husbåt med Novasol, og la familiens små sjørøverne kaste loss. Husbåter er lette å navigere, så du kan enkelt seile ut til de beste fiskeplassene eller finne en privat sandstrand. Dette er ferie i ekte skattejaktstil.

Palmer og hvite strender i Tyskland

Tropevarmen er nærmere enn du tror. Like utenfor Berlin ligger Tropical Island med innendørs regnskog, hvit sandstrand så langt øyet kan se, laguner, bassenger, restauranter og en rekke morsomme aktiviteter for familiens minste. Bo vegg i vegg med Europas største tropiske feriesenter i en feriebolig fra Novasol. Endelig kan du slippe bekymringene for årets ferievær.

Gøy på landet i Italia

En bondegård kan være et paradis for barna, hvor de får delta i daglige gjøremål, løpe rundt utendørs og klappe dyrene. Reis på familieferie til landlige Italia, og opplev ekte agriturismo. Lei en sjarmerende ferieleilighet fra Novasol i Veneto med utsikt over Bellunodalen og Dolemittene. Her bor du side om side med kyr og esler. Gøy på landet for både store og små.

Feriehus, ferieleiligheter, slott og borger – en feriebolig kan være så mangt. Novasol har spurt barna hvem de tror egentlig bor i ferieboliger, og svaret får du her!

God ferie til små og store.

Tekst: Mynewsdesk    Foto: Mynewsdesk/Novasol/   (Ill/1.sidefoto:iStockphoto)


reklame